Редактор: Виолета Николаеваe-mail: В българския политически живот проблемът е за паралелната държава.

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: В българския политически живот проблемът е за паралелната държава.
Коментари Харесай

Христо Иванов: Видя се, че хората отказват да се страхуват

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

" В българския политически живот казусът е за паралелната страна. За това по какъв начин българските институции я обслужват и по какъв начин има хора над закона. Видя се, че хората отказат да се опасяват, сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ Христо Иванов, съпредседател на " Демократична България ".

" Дойдоха десетки хиляди и спокойно проведено си взеха плажа в Росенец, не попаднаха в клопката на етническото опълчване. Това беше голяма вяра. Българи и турци дружно пееха химна. Тогава видях една нова България и в този момент виждам тази вълна на вяра из цялата страна. Огромно е упованието, че в случай че поемем в ръцете си отговорността за страната си, за фамилиите си, можем да създадем доста повече. Страната излиза от този ступора на командаджийството, на мачкането, хората си желаят ориста. Това са хора, част от един тим. " - сподели гостът в студиото. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР